اخبار

رئیس کمیسیون مالیاتی انجمن وارد کنندگان تلفن همراه

سعید اسماعیل رئیس کمیسیون مالیاتی انجمن وارد کنندگان تلفن همراه گفت: طرح تعطیلی کامل مشاغل و اصناف در حالی که بانک ها و ادارات دولتی به خصوص سازمان امور مالیاتی کشور فعال خواهند ماند یعنی اینکه اقتصاد و در آمد به مدت دو هفته متوقف است ولی وصول مطالبات صورت می گیرد. مسئولین یا به سمت تعطیلی کامل بروند و ادارات دولتی و بانک ها را نیز تعطیل کنند و یا وصول مطالبات را به مدت چند هفته متوقف کنند.

رئیس کمیسیون مالیاتی انجمن وارد کنندگان تلفن همراه

به گزارش روابط عمومی انجمن وارد کنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، با گذشت بیش از ۲ سال از اجرای طرح رجیستری که قرار بود ازواردات قاچاق موبایل جلوگیری کند، اما همچنان شاهد سوء استفاده سوداگران از خلأهای قانونی این طرح هستیم. طی ۲ سال اخیر ۱۰۰ ها هزاردستگاه موبایل قاچاق که عمدتاً موبایل‌هایی با ارزش بیشتر از ۳۰۰ یورو بوده‌اند، با سوء استفاده از رویه مسافری وارد کشور شده است. این اتفاق صدمات جبران ناپذیری را با خروج صدها میلیون دلار بر بدنه اقتصادی کشور وارد کرده است و بسیاری از خریداران این دستگاه‌ها را با مشکلات عدیده ای از جمله عدم پشتیبانی مواجه کرده است.
اگرچه رویه «مسافری» طی ۲ مرحله یکی در خردادماه و دومین بار در مهرماه سال ۹۸ اصلاح شد و تا حدود زیادی واردات از طریق این رویه را از صرفه انداخت، اما همچنان سودهای کلانی از این طریق نسیب سوداگران این عرصه می‌شود.
مدیرکل نظارت بر سامانه‌‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این خصوص گفت: نتیجه ثبت تلفن همراه مسافری با فرایند فعلی، سوء استفاده از اطلاعات مسافران برای تطهیر کالای قاچاق است، بدین‌صورت که متخلفان، به هر شکل ممکن به اطلاعات مسافران دسترسی پیدا کرده و به نام آنها و بعضاً بدون اطلاعشان، از طریق درگاه اینترنتی گمرک، تلفن همراه ثبت می‌کنند.
حمیدرضا دهقانی‌نیا مدیرکل نظارت بر سامانه‌‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن اشاره به تفاوت آن چیزی که در قانون در مورد واردات رویه «مسافری» آمده با آنچه که در حال حاضر اجرا می‌شود، گفت: چیزی که در رویه «مسافری» مد نظر قانون‌گذار بوده، بدین شرح است که کالای همراه مسافر در صورت غیرتجاری بودن، باید پس از انجام تشریفات گمرکی از جمله پرداخت حقوق ورودی از اماکن گمرکی خارج شود؛ اما فرایندی که در حال حاضر انجام می‌شود، بدین‌صورت است که «مسافری» می‌تواند بدون آنکه تلفن همراه خود را در اماکن گمرکی به گمرک اظهار و حقوق ورودی آن را پیش از ورود به کشور پرداخت کرده باشد، آن را وارد کشور کرده و سپس از طریق درگاه اینترنتی گمرک نسبت به پرداخت حقوق ورودی و ثبت آن اقدام کند.
اگر تشریفات گمرکی کالای همراه مسافر و سپس ترخیص آن از اماکن گمرکی منطبق بر قانون انجام می‌شد امکان این سوء استفاده برای متخلفان فراهم نبود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا